Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Προσπαθήσαμε να δώσουμε απαντήσεις στα ερωτήματα που σας απασχολούν συχνότερα. Αν ωστόσο, δε βρείτε αυτό που ψάχνετε, θα χαρούμε πολύ να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας! Παρακαλώ καλέστε στην γραμματεία μας (210.96.06.786) ή στείλτε το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Εγκαταστάσεις

Άδεια Λειτουργίας
Οι Γοργόνες & Μάγκες, διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας και ως εκ τούτου η καταλληλότητα των εγκαταστάσεων και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, είναι εγκεκριμένες από τις αρμόδιες αρχές.

Μαθήματα

Χρειάζεται να αγοράσω εξοπλισμό;
Ο μόνος εξοπλισμός που χρειάζεται είναι η πάνα μίας χρήσεως ή το ειδικό βρεφικό μαγιό με επένδυση, που μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς ή από καταστήματα παιδικής ένδυσης.

Ασφάλεια και Υγιεινή

Ποια πιστοποιητικά ιατρών χρειάζονται για την εγγραφή;
Για τα μωράκια θα χρειστεί βεβαίωση από παιδίατρο και για τους ενηλίκους βεβαίωση από καρδιολόγο ή παθολόγο. Στο θέμα αυτό, θεωρούμε σκόπιμο να κάνουμε τις εξής διευκρινίσεις:
  • Οι βεβαιώσεις αυτές, αποσκοπούν στην προστασία του ατόμου που τις προσκομίζει και ζητούνται μόνο για να υπάρχει ιατρική έγκριση για τη συμμετοχή του σε αθλητική δραστηριότητα. Σε καμία περίπτωση δε χρησιμεύουν γιατί συμβάλλουν στην προστασία των υπόλοιπων λουόμενων. Το γεγονός αυτό είναι αυτονόητο, γιατί πολύ απλά, κάποιος ο οποίος είναι υγιείς κατά την εγγραφή του δεν εξυπακούεται ότι θα παραμείνει υγιής μέχρι την ολοκλήρωση των μαθημάτων και φυσικά δεν είναι δυνατό να ανανεώνει τη βεβαίωση, η οποία έχει προκύψει μετά από εκτενή ιατρική/μικροβιολογική εξέταση, πριν από κάθε είσοδο στην πισίνα. Επιπλέον, τα κολυμβητήρια δεν έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τη γνησιότητα των εν λόγω βεβαιώσεων, ούτε φυσικά μπορούν να βασίσουν την υγιεινή του νερού σε αυτές.
  • Η υγιεινή μπορεί να εξασφαλιστεί μόνο με τη χρήση σύγχρονου και πιστοποιημένου συστήματος απολύμανσης, το οποίο δεν επιτρέπει την ύπαρξη μέσα στο νερό στοιχείων που θα μπορούσαν να αποβούν επιβαρυντικά για την υγεία, καθώς επίσης και με συχνούς μικροβιολογικούς ελέγχους του νερού, από πιστοποιημένο εργαστήριο.
Πρόγραμμα

Αν θέλετε, μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα μαθημάτων στον υπολογιστή σας πατώντας το παρακάτω κουμπί.

Κατεβάστε το πρόγραμμα ΓλυφάδαςΚατεβάστε το πρόγραμμα Νέας Ιωνίας
x

Newsletter

Επικοινωνία

Κολυμβητήριο Γλυφάδας

Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας