Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας

Δεκαπέντε χρόνια μετά τη δημιουργία του πρώτου κέντρου βρεφικής κολύμβησης στην χώρα  στην περιοχή της Γλυφάδας, έχοντας  εμπλουτίσει κατά πολύ την γνώση μας και την εμπειρία μας,  επεκτηνουμε την δραστηριοτητα μας και στην περιοχή της Νέας Ιωνίας!
Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην οδό Εμμανουήλ Παππά 15 στη Νέα Ιωνία  θα ξεκινήσουν να λειτουργούν στις αρχές του Απρίλη του 2023.
Με πίστη στην εξειδικευμένη γνώση που έχουμε λάβει όλα αυτά τα χρόνια, θεωρούμε ότι έχουμε δημιουργήσει το πιο σύγχρονο λειτουργικό και ευχάριστο κέντρο βρεφικής κολύμβησης διεθνώς.
Τα υλικά κατασκευής, οι αυτοματισμοί, οι σύγχρονες τεχνολογίες έχουν επιλεχθεί πολύ προσεκτικά ώστε να προσφέρουν μία αξέχαστη εμπειρία στις αγαπημένες μας οικογένειες!
Το εξαιρετικά αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα της σχολής μας , AQUAVITA, θα συνεχίσει να κάνει τη διαφορά και να αναδεικνύει τις μοναδικές ικανότητες που όλα τα παιδάκια διαθέτουν, διασκεδάζοντας και περνώντας δημιουργικό χρόνο με τους γονείς τους.
Τα αποτελέσματα της AQUAVITA είναι απαράμιλλα, φαίνονται αμέσως και το κυριότερο οι μικροί μας μαθητές δεν θέλουν να φεύγουν από την πισίνα.
Ανυπομονούμε οι νέες μας εγκαταστάσεις στη Νέα Ιωνία να γίνουν όπως και στη Γλυφάδα μία δεύτερη οικογένεια για τους μικρούς μας μαθητές και το μέρος στο οποίο οι αγαπημένες μας οικογένειες θα βρίσκουν την αγάπη και τη φροντίδα που κάθε παιδί αξίζει!

Newsletter

Επικοινωνία

Κολυμβητήριο Γλυφάδας

Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας