Baby Swimming

Πρόγραμμα Μαθημάτων

ΏρεςΔευτέραΤρίτηΤετάρτηΠέμπτηΠαρασκευήΣαββάτοΚυριακή
9.00-9.40           Γοργόνες Plus
6
Γοργόνες Plus
6
9.40-10.20     Σαρδελάκια
5
Σαρδελάκια
5
10.20-11.00 Σαρδελάκια
1
Σαρδελάκια
1
  Μπαρμπουνάκια
9
Μπαρμπουνάκια
9
11.00-11.40 Μπαρμπουνάκια
1
Μπαρμπουνάκια
2
Μπαρμπουνάκια
1
Μπαρμπουνάκια
2
Δελφινάκια
8
Δελφινάκια
8
11.40-12.20 Μπαρμπουνάκια
3
Σαρδελάκια
2
Μπαρμπουνάκια
3
Σαρδελάκια
2
Γοργόνες & Μάγκες 7 Γοργόνες & Μάγκες 7
12.20-13.00 Δελφινάκια
1
Δελφινάκια
2
Δελφινάκια
2
Δελφινάκια
1
Σαρδελάκια
6 (Μονό)
Σαρδελάκια
7 (Μονό)
13.00-13.40 Γοργόνες Plus
1
Γοργόνες & Μάγκες 1 Γοργόνες & Μάγκες 1 Γοργόνες Plus
1
Μπαρμπουνάκια
10 (Μονό)
Μπαρμπουνάκια
11 (Μονό)
13.40-14.20 Δελφινάκια
9 (Μονό)
Δελφινάκια
10 (Μονό)
15.40-16.20 Γοργόνες & Μάγκες 2 Γοργόνες Plus
2
Γοργόνες & Μάγκες 2 Γοργόνες Plus
2
16.20-17.00 Σαρδελάκια
3
Γοργόνες Plus
3
Μπαρμπουνάκια
4
Γοργόνες Plus
3
Σαρδελάκια
3
17.00-17.40 Μπαρμπουνάκια
4
Γοργόνες & Μάγκες 3 Δελφινάκια
3
Γοργόνες & Μάγκες 3 Δελφινάκια
3
  Πάρτι     Πάρτι  
17.40-18.20 Μπαρμπουνάκια
5
Δελφινάκια
4
Μπαρμπουνάκια
5
Μπαρμπουνάκια
6 (Μονό)
Δελφινάκια
4
18.20-19.00 Γοργόνες Plus
4
Γοργόνες & Μάγκες 4 Σαρδελάκια
4 (Single)
Γοργόνες & Μάγκες 4 Γοργόνες Plus
4
19.00-19.40 Δελφινάκια
5
Μπαρμπουνάκια
7
Γοργόνες & Μάγκες 5 Μπαρμπουνάκια
7
Δελφινάκια
5
19.40-20.20 Μπαρμπουνάκια
8
Δελφινάκια
6
Μπαρμπουνάκια
8
Δελφινάκια
6
Γοργόνες & Μάγκες 5
20.20-21.00 Γοργόνες & Μάγκες 6 Γοργόνες Plus
5
Γοργόνες & Μάγκες 6 Γοργόνες Plus
5
Δελφινάκια
7 (Μονό)
   
21.00-21.40 Εγκύων

Εγκύων

Τα τμήματα που αναφέρουν (Μονό), αφορούν τμήματα που κάνουν μάθημα μια φορά την εβδομάδα.

Ώρα για πάρτυ!

Κάντε τη διαφορά στη γιορτή του παιδιού σας, με τη διοργάνωση ενός φανταστικού pool party και τη διεξαγωγή ομαδικών παιχνιδιών μέσα στην πισίνα!

Σε έναν εξαιρετικά ευχάριστο χώρο, φτιαγμένο με ιδιαίτερη μέριμνα για την ασφάλεια και την υγιεινή, όπου η διασκέδαση των παιδιών, αλλά και των συνοδών είναι εγγυημένη.

Κατά τη διεξαγωγή του πάρτι παρέχονται:

Time for party 01
Time for party 02
 • Αποκλειστική χρήση της πισίνας η οποία έχει βάθος 1,10μ, καθώς και των υπολοίπων εγκαταστάσεων (αποδυτηρίων, παιχνιδότοπου, σαλονιού, βεράντας κλπ)!
 • Επίβλεψη από εξειδικευμένο προσωπικό, αποφοίτους Πανεπιστημίου (Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού – ΤΕΦΑΑ) με πτυχίο ναυαγοσωστικής που αναλαμβάνουν να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά με δημιουργικά ομαδικά παιχνίδια, ανάλογα με την ηλικία τους!
 • Πλούσιο menu, με ποικιλία από ζεστές και κρύες λιχουδιές!
 • Η απολύμανση του νερού της πισίνας γίνεται με την πλέον σύγχρονη μέθοδο της ηλεκτρόλυσης άλατος, η οποία έχει άριστα αποτελέσματα και είναι απόλυτα υποαλλεργική καθώς δεν προστίθενται χημικά, παρά μόνο κοινό αλάτι!

Και όλα αυτά θα σας κοστίσουν όσο θα σας κόστιζε ένα πάρτι στο σπίτι σας! Με τη διαφορά, ότι δε θα κουραστείτε καθόλου, αφήνοντας την προετοιμασία και την περιποίηση των καλεσμένων σας σε εμάς. Ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες από τη γραμματεία μας.

210.96.06.786

Ενδεικτικό πρόγραμμα

1ο σκέλος

Παιχνίδι στην πισίνα (πάντα με την εποπτεία εκπαιδευτών - ναυαγοσωστών), με διάρκεια περίπου μία ώρα. Στο τέλος, η τούρτα εισέρχεται στην πισίνα όπου σβήνουμε τα κεράκια και τραγουδάμε.

2ο σκέλος

Ντους, ντύσιμο και φύγαμε για φαγητό και τούρτα. Άλλωστε, ως γνωστόν, το παιχνίδι στο νερό ανοίγει την όρεξη όσο τίποτε άλλο.

3ο σκέλος

Παιχνίδι στον περιφραγμένο και επενδεδειμένο περιμετρικά με μαλακό υλικό χώρο του παιχνιδότοπου, ο οποίος διαμορφώνεται ώστε να φιλοξενήσει σκυταλοδρομίες, παιχνίδια με μπάλα, τσουβαλοδρομίες, πινιάτα, κηπουρική, θέατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική, κυκλοφοριακή αγωγή και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες ανάλογα με τις επιθυμίες σας. (Συνολική διάρκεια: 3 ώρες)

Περισσότερες υπηρεσίες

Επιπλέον παρέχεται, εφόσον το επιθυμείτε,
πλήρης κάλυψη και με άλλες υπηρεσίες όπως:

Catering
Κλόουν
Μπαλονοστολισμός
Φωτογραφία & Βίντεο

Newsletter

Επικοινωνία

 • Αρχιπελάγους 88 & Προποντίδος
 • Άνω Γλυφάδα, Αττική, Τ.Κ. 165 62
 • 210.96.06.786
 • 6932.60.19.78
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η εκμάθηση κολύμβησης και η καλλιέργεια βασικών κολυμβητικών δεξιοτήτων με τη μορφή παιχνιδιού σε μωράκια ηλικίας από 3 μηνών έως 5 ετών.

Ασφάλεια

Η βρεφική κολύμβηση (baby swimming) στο «Γοργόνες και Μάγκες» είναι ιδιαίτερα ασφαλής, διότι γίνεται από έμπειρες καθηγήτριες κολύμβησης, αποφοίτους Πανεπιστημίου (Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού), με πτυχίο ναυαγοσωστικής.

Ο χώρος έχει δημιουργηθεί από την αρχή για τα μαθήματα βρεφικής κολύμβησης (baby swimming) και έτσι έχουν αποφεχθεί γλιστερά πλακάκια, αιχμηρές γωνίες, καλώδια και άλλες πιθανές πηγές κινδύνου, ενώ το βάθος της πισίνας είναι 1,10μ.

Γύρω από την πισίνα, υπάρχει σε όλο το μήκος της περιμέτρου, ο απαραίτητος διάδρομος. Η ύπαρξη του διαδρόμου αυτού έχει προβλεφθεί από τη νομοθεσία (αποτελεί μάλιστα προϋπόθεση για τη λήψη άδειας λειτουργίας μιας πισίνας), ώστε σε περίπτωση ανάγκης να υπάρχει δυνατότητα άμεσης πρόσβασης εξωτερικά, σε οποιοδήποτε σημείο της πισίνας.

Safety
Health

Υγιεινή

Οι συνθήκες υγιεινής είναι απόλυτα εξασφαλισμένες, καθώς στο νερό της πισίνας εφαρμόζεται διπλή μέθοδος καθαρισμού! Ηλεκτρόλυση άλατος και οζονισμός, λειτουργούν ταυτόχρονα και παρέχουν το πιο αποτελεσματικό και οικολογικό σύστημα απολύμανσης! Το νερό είναι απόλυτα διαυγές, δίχως την ενοχλητική και επιβλαβή οσμή ούτε τα παραπροιόντα του χλωρίου, δε χρησιμοποιούνται χημικά και ελέγχεται διαρκώς ηλεκτρονικά.

Επιπρόσθετα, γίνονται μικροβιολογικές αναλύσεις μια φορά την εβδoμάδα από πιστοποιημένο εργαστήριο (με ISO 17025), οι οποίες αναρτώνται σε εμφανές σημείο, ώστε να είστε πάντα απολύτως σίγουροι για το περιβάλλον στο οποίο κολυμπάει το παιδί σας.

Η θερμοκρασία της πισίνας, τηρείται σταθερά, χειμώνα - καλοκαίρι, στην ιδανική θερμοκρασία των 33 βαθμών Κελσίου.

Ευεργετικές επιδράσεις της βρεφικής κολύμβησης

Μοναδικότητα

Η βρεφική κολύμβηση, είναι η μόνη δραστηριότητα που μπορεί να ακολουθήσει ένα βρέφος από τριών μηνών γιατί η νευρομυική του ανάπτυξη δεν του επιτρέπει να περπατήσει να τρέξει και γενικότερα, να αλληλεπιδράσει με άλλους τρόπους.

Ενδυνάμωση

Δυναμώνει το μυικό τους σύστημα με ήπιο αλλά και αποτελεσματικό τρόπο. Η κολύμβηση είναι μια ολοκληρωμένη άσκηση όπου χρησιμοποιούνται όλες οι μυικές ομάδες του σώματος, ιδανική για τη βρεφική ηλικία, γιατί δεν προξενεί επιβαρύνσεις στις αρθρώσεις και τραυματισμούς.

Νευρικό σύστημα

Επιταχύνει την ανάπτυξη του νευρικού συστήματος και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, τα βρέφη - νήπια, να αναπτύσσουν περισσότερες κινητικές δεξιότητες σε σύγκριση με συνομήλικά τους παιδιά.

Φυσική κατάσταση

Ως αερόβια άσκηση βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική λειτουργία. Έτσι, τα μωράκια αποκτούν καλή φυσική κατάσταση, θέτωντας τις βάσεις για ένα γερό οργανισμό που θα αποτελέσει σημαντική κληρονομιά καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Σωστό πρότυπο

Δεδομένου ότι μέσα από το παιχνίδι τα μωρά αναπτύσσουν τόσο τους μύες τους όσο και το μυαλό τους, αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα ώστε να γίνει ο αθλητισμός τρόπος ζωής και να υιοθετηθεί η αρχαιοελληνική ρήση «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Δεσμοί οικογένειας

Δίνει στους γονείς τη δυνατότητα να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τα μωρά τους. Ενδυναμώνει την επαφή γονέα και παιδιού γιατί μοιράζονται στιγμές χαράς και μέσα από μία ευχάριστη δραστηριότητα, αναπτύσσουν στενότερη σχέση.

Ασφάλεια

Σύμφωνα με έρευνα του εθνικού ιδρύματος υγείας παιδιών και ανθρώπινης ανάπτυξης (NICHHD) των Η.Π.Α., η συμμετοχή σε οργανωμένα μαθήματα κολύμβησης σε παιδιά ηλικίας ενός έως τεσσάρων ετών, μειώνει τον κίνδυνο πνιγμού κατά 88%.

Εκμάθηση

Τα βρέφη μαθαίνουν αρχικά να επιπλέουν με ασφάλεια και μεγαλώνοντας διδάσκονται τα βασικά στυλ κολύμβησης (ελεύθερο, ύπτιο). Τελειώνοντας την σειρά των μαθημάτων μας είναι έτοιμα να ενταχθούν σε κολυμβητική ομάδα έχοντας ήδη πολύ γερές βάσεις.

Υγεία

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Έτσι τα μωράκια αρρωσταίνουν λιγότερο συχνά και αντιμετωπίζουν τις ασθένειες σε συντομότερο χρόνο με ηπιότερα συμπτώματα.

Εκτόνωση

Εκτονώνει την ενεργητικότητά τους, τα χαλαρώνει και τους επιτρέπει να κοιμούνται περισσότερο και πιο ήρεμα.

Κοινωνικοποίηση

Βοηθάει τα μωρά, καθώς είναι μια ομαδική δραστηριότητα, να κοινωνικοποιηθούν και να μάθουν να αλληλεπιδρούν με άλλα παιδάκια.

Διασκέδαση

Προσφέρει ατέλειωτες ώρες χαράς και παιχνιδιού και γεμίζει τις ευαίσθητες παιδικές ψυχούλες τους με αγάπη και όρεξη για ζωή.

Λεπτομέρειες μαθημάτων

Τα μαθήματα βρεφικής κολύμβησης (baby swimming) γίνονται 2 φορές την εβδομάδα, σε μία φωτεινή και ανοιχτόκαρδη πισίνα γεμάτη παιχνίδια, διαρκούν 40 λεπτά και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να περιλαμβάνουν ασκήσεις έξυπνα καλυμμένες πίσω από παιχνίδια και να επιτυγχάνεται η μάθηση μέσα από τη διασκέδαση.

Τα μωράκια, κατά τη διεξαγωγή των μαθημάτων, χωρίζονται σε ολιγομελή γκρούπ ανάλογα με την ηλικία τους. Δεν θα είναι ποτέ περισσότερα από 7, για να προστατεύονται από τις ιώσεις και να διασφαλίζεται η ποιότητα του μαθήματος.

Από 3 μηνών μέχρι την ηλικία στην οποία θα καταφέρουν να επιπλέουν μόνα τους με ασφάλεια, (18 μηνών ως 2,5 ετών περίπου για τα παιδάκια που έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμά μας από νωρίς), εισέρχονται στην πισίνα στην αγκαλιά του συνοδού τους (συνήθως μαμά ή μπαμπάς), όπου διεξάγεται το μάθημα υπό την καθοδήγηση της δασκάλας.

Στο επόμενο στάδιο, εισέρχονται στην πισίνα χωρίς συνοδεία, διαφοροποιείται το πρόγραμμα και γίνεται εισαγωγή στα βασικά στυλ κολύμβησης (ελεύθερο, ύπτιο). Έτσι, τα παιδάκια τελειώνοντας το πρόγραμμά μας, θα είναι πλέον έτοιμα εφόσον το επιθυμούν, να ενταχθούν σε αγωνιστικές ομάδες.

Περισσότερες ερωτήσεις;

Newsletter

Επικοινωνία

 • Αρχιπελάγους 88 & Προποντίδος
 • Άνω Γλυφάδα, Αττική, Τ.Κ. 165 62
 • 210.96.06.786
 • 6932.60.19.78
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γυμναστείτε ενώ είστε έγκυος!

Η ήπια άσκηση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, έχει πια αποδειχτεί, ότι όχι μόνο δεν αντενδείκνυται, αλλά επιφέρει σημαντικές θετικές επιδράσεις, τόσο στην εγκυμονούσα όσο και στο μωράκι της.

Άλλωστε, πλέον πολλά μεγάλα μαιευτήρια του εξωτερικού διαθέτουν πισίνες όπου ασκούνται οι μέλλουσες μητέρες και προετοιμάζονται για τον τοκετό.

Φυσικά, η υδρογυμναστική εγκύων, πρέπει να εφαρμόζεται με τη σύμφωνη γνώμη του μαιευτήρα.

pregnant hyfrogymnastic

Τι προσφέρει η υδρογυμναστική εγκύων;

Κυκλοφορικό σύστημα

Βελτίωση του κυκλοφορικού και πρόληψη των ευρυαγγειών που ενδέχεται να παρατηρηθούν κατά την κύηση.

Ψυχοσωματική χαλάρωση

Ψυχοσωματική χαλάρωση, απαραίτητη κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης η οποία συχνά συνοδεύεται από έντονο άγχος.

Τόνωση

Τόνωση του καρδιαγγειακού συστήματος και κατ΄ επέκταση πρόσληψη μεγαλύτερης ποσότητας οξυγόνου, τόσο από τη μέλλουσα μαμά όσο και από το έμβρυο.

Φυσική κατάσταση

Διατήρηση της φυσικής κατάστασης και της γραμμής της εγκύου με αποτέλεσμα την αύξηση της αυτοεκτίμησής της.

Άμβλυνση πόνων

Άμβλυνση των μυϊκών πόνων της μέσης και της πλάτης που συχνά παρουσιάζονται κατά την κύηση.

Αντίληψη του σώματος

Ευρύτερη αντίληψη του σώματος και των αλλαγών που δέχεται αυτό κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ανακούφιση

Ασύγκριτη αίσθηση ανακούφισης από το βάρος της κοιλιάς, που μόνο η άνωση του νερού μορεί να προσφέρει.

Ανάκαμψη

Ταχύτερη επάνοδο από τη διαδικασία του τοκετού.

Newsletter

Επικοινωνία

 • Αρχιπελάγους 88 & Προποντίδος
 • Άνω Γλυφάδα, Αττική, Τ.Κ. 165 62
 • 210.96.06.786
 • 6932.60.19.78
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.