Οι εγκαταστάσεις μας

Το «Γοργόνες και Μάγκες» είναι ο πρώτος ιδιωτικός χώρος που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, προσανατολισμένος στις ιδιαίτερες ανάγκες των βρεφών, προκειμένου να υπηρετήσει το αντικείμενο της βρεφικής κολύμβησης (baby swimming).


Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις μας, διεξάγονται μαθήματα βρεφικής κολύμβησης (baby swimming) και υδρογυμναστικής εγκύων. Τα Σαββατοκύριακα διοργανώνονται ξεχωριστά παιδικά πάρτι με ομαδικά παιχνίδια μέσα και έξω από το νερό!


Το «Γοργόνες και Μάγκες» διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας και ως εκ τούτου οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις μας ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές.

Η ιδέα της δημιουργίας

Το «Γοργόνες & Μάγκες» προέκυψε μετά από πολύχρονη ενασχόληση με την εκμάθηση κολύμβησης σε μωράκια και πολύ μικρά παιδάκια, σε διάφορες πισίνες σε όλη τη χώρα.


Έχοντας λοιπόν αντιληφθεί, από τη μία πλευρά τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των βρεφών και των νηπίων και από την άλλη τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις και υποδομές στα δημόσια κολυμβητήρια, κρίθηκε ότι ήρθε η ώρα για μια ιδιωτική πρωτοβουλία στον τομέα της βρεφικής κολύμβησης (baby swimming).


Οι εγκαταστάσεις μας έχουν δημιουργηθεί με ιδιαίτερη φροντίδα για την ασφάλεια και την υγιεινή, από εξειδικευμένο προσωπικό, με βαθιά εμπειρία και γνώση σχετικά με τη φροντίδα των βρεφών και των νηπίων.


Η προσπάθεια αυτή στοχεύει στη δημιουργία ενός χώρου διαμορφωμένου από την αρχή για να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες των παιδιών και των γονέων. Τα μωράκια μας θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να παίζουν, να ασκούνται και να κοινωνικοποιούνται σε ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά οι γονείς, θέλουμε να μοιράζονται με τα παιδιά τους μία χαρούμενη δραστηριότητα, σε έναν ευχάριστο χώρο, όπου θα βρίσκουν ό,τι τους χρειάζεται χωρίς να ταλαιπωρούνται και να δυσφορούν.

Η φιλοσοφία μας

Επικεντρωνόμαστε στην ανθρώπινη προσωπικότητα. Είμαστε υπέρμαχοι μιας προσωπικής, ατομικής προσέγγισης, με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στο παιδί, αλλά και στο γονέα. Επιδιώκουμε τη δημιουργία ζεστού κλίματος και οικογενειακής ατμόσφαιρας και είμαστε πάντα δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.


Ενδιαφερόμαστε, ανησυχούμε, επαγρυπνούμε.


Όχι μόνο τα παιδιά, αλλά όλοι μας πρέπει να αισθανόμαστε ασφάλεια. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η υγεία και η καθαριότητα. Ο επαγγελματισμός του προσωπικού μας είναι η εγγύηση σας.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Το μοναδικό εκπαιδευτικό μας σύστημα, η πολύχρονη εμπειρία μας
και η αυστηρή επιλογή και εξειδίκευση του προσωπικού, επιταχύνουν τα αποτελέσματα
και έτσι τα μωράκια μας ξεκινούν να επιπλέουν αυτόνομα από την ηλικία των 18 μηνών!
Image

Γιούλη Θάνου Μπιζιργιάννη

Υπεύθυνη Γοργόνες & Μάγκες

Image

Μυρτώ Βαμβακά

Γραμματεία

Image

Ειρήνη Τσιούνη

Γραμματεία

Όλες οι δασκάλες μας είναι καθηγητές Φυσικής Αγωγής και ως εκ τούτου, κατά την τετραετή τους φοίτηση στη Γυμναστική Ακαδημία, έχουν αποκτήσει πολύπλευρες γνώσεις παιδαγωγικής, μεθόδων προσέγγισης των εκπαιδευομένων, ανατομίας, φυσιοθεραπείας, Α΄βοηθειών και ναυαγοσωστικής. Έτσι μπορούν να διδάξουν κολύμβηση, προσεγγίζοντάς τα μωράκια σωστά και με ασφάλεια, χωρίς να κινδυνεύουν να τραυματίσουν ούτε το σώμα, ούτε την ψυχή τους. Οι γνώσεις αυτές δεν είναι εφικτό να αποκτηθούν από ένα σεμινάριο, ή μια σύντομη σειρά μαθημάτων.

Newsletter

Επικοινωνία

Κολυμβητήριο Γλυφάδας

Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας