Εσωτερική Πισίνα

Εσωτερική, θερμαινόμενη πισίνα (με σταθερή θερμοκρασία 33 βαθμών Κελσίου), καθαριζόμενη με διπλό σύστημα απολύμανσης! Υδρόλυση και παράλληλη λειτουργία οζονισμού του νερού. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται απόλυτη εξασφάλιση χωρίς προσθήκη χημικών, με ασφαλή, υγιεινό και οικολογικό τρόπο. Δεν υπάρχουν ενοχλητικές οσμές, δεν προκαλούνται ερεθισμοί στην επιδερμίδα, ενώ η ποιότητα και το ph του νερού, ελέγχονται συνεχώς ηλεκτρονικά.
Image
Image

Αποδυτήρια

Ευρύχωρα αποδυτήρια, (ατομικές καμπίνες) ακριβώς δίπλα στην πισίνα, με άφθονο ζεστό νερό και όλα τα απαραίτητα είδη για ένα άνετο και ασφαλές μπάνιο μετά το μάθημα (πάγκοι, παιδικά καθίσματα, βρεφικές μπανιερίτσες, σεσουάρ).

Σαλόνι

Σαλόνι ακριβώς δίπλα από την πισίνα, από όπου οι συνοδοί μπορούν με άνεση να παρακολουθούν τη διεξαγωγή των μαθημάτων. Δωρεάν Wi – Fi.
Image
Image

Παιχνιδότοπος

Παιχνιδότοπο κατάλληλο για πολύ μικρές ηλικίες, γεμάτο με ασφαλή παιχνίδια, περιφραγμένο και επενδεδειμένο περιμετρικά με μαλακό υλικό.

Χώρος Αναμονής

Ευχάριστο χώρο αναμονής δίπλα στον παιχνιδότοπο, όπου μπορείτε μετά το μάθημα να ταΐσετε το μωρό σας και να απολαύσετε τον καφέ σας, όσο το παιδί σας παίζει με ασφάλεια. Δωρεάν Wi – Fi.

Image
Image

Κουζίνα

Κουζίνα την οποία μπορούν να χρησιμοποιούν οι γονείς για τις ανάγκες των παιδιών, πχ προετοιμασία/συντήρηση γάλατος ή φαγητού.

Parking

Εύκολο Parking

Image

Newsletter

Επικοινωνία

Κολυμβητήριο Γλυφάδας

Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας