Ώρα για πάρτυ!

Κάντε τη διαφορά στη γιορτή του παιδιού σας, με τη διοργάνωση ενός φανταστικού pool party και τη διεξαγωγή ομαδικών παιχνιδιών μέσα στην πισίνα!

Σε έναν εξαιρετικά ευχάριστο χώρο, φτιαγμένο με ιδιαίτερη μέριμνα για την ασφάλεια και την υγιεινή, όπου η διασκέδαση των παιδιών, αλλά και των συνοδών είναι εγγυημένη.

Κατά τη διεξαγωγή του πάρτι παρέχονται:

Image
Image
Αποκλειστική χρήση της πισίνας η οποία έχει βάθος 1,10μ, καθώς και των υπολοίπων εγκαταστάσεων (αποδυτηρίων, παιχνιδότοπου, σαλονιού, βεράντας κλπ)!
Επίβλεψη από εξειδικευμένο προσωπικό, αποφοίτους Πανεπιστημίου (Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού – ΤΕΦΑΑ) με πτυχίο ναυαγοσωστικής που αναλαμβάνουν να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά με δημιουργικά ομαδικά παιχνίδια, ανάλογα με την ηλικία τους!
Πλούσιο menu, με ποικιλία από ζεστές και κρύες λιχουδιές!
Η απολύμανση του νερού της πισίνας γίνεται με την πλέον σύγχρονη μέθοδο της ηλεκτρόλυσης άλατος, η οποία έχει άριστα αποτελέσματα και είναι απόλυτα υποαλλεργική καθώς δεν προστίθενται χημικά, παρά μόνο κοινό αλάτι!
Και όλα αυτά θα σας κοστίσουν όσο θα σας κόστιζε ένα πάρτι στο σπίτι σας! Με τη διαφορά, ότι δε θα κουραστείτε καθόλου, αφήνοντας την προετοιμασία και την περιποίηση των καλεσμένων σας σε εμάς. Ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες από τη γραμματεία μας.

210.96.06.786

Ενδεικτικό πρόγραμμα

1ο σκέλος

Παιχνίδι στην πισίνα (πάντα με την εποπτεία εκπαιδευτών - ναυαγοσωστών), με διάρκεια περίπου μία ώρα. Στο τέλος, η τούρτα εισέρχεται στην πισίνα όπου σβήνουμε τα κεράκια και τραγουδάμε.

2ο σκέλος

Ντους, ντύσιμο και φύγαμε για φαγητό και τούρτα. Άλλωστε, ως γνωστόν, το παιχνίδι στο νερό ανοίγει την όρεξη όσο τίποτε άλλο.

3ο σκέλος

Παιχνίδι στον περιφραγμένο και επενδεδειμένο περιμετρικά με μαλακό υλικό χώρο του παιχνιδότοπου, ο οποίος διαμορφώνεται ώστε να φιλοξενήσει σκυταλοδρομίες, παιχνίδια με μπάλα, τσουβαλοδρομίες, πινιάτα, κηπουρική, θέατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική, κυκλοφοριακή αγωγή και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες ανάλογα με τις επιθυμίες σας. (Συνολική διάρκεια: 3 ώρες)
Περισσότερες υπηρεσίες
Επιπλέον παρέχεται, εφόσον το επιθυμείτε,
πλήρης κάλυψη και με άλλες υπηρεσίες όπως:
Catering

Catering

Κλόουν

Κλόουν

Μπαλονοστολισμός

Μπαλονοστολισμός

Φωτογραφία & Βίντεο

Φωτογραφία & Βίντεο

Newsletter

Επικοινωνία

Κολυμβητήριο Γλυφάδας

Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας